Handla hos oss – gårdsbutik

Vi har en gårdsbutik där du kan handla gårdens produkter . Vi håller på att bygga ut verksamheten och kommer fylla på butiken med tiden.

Vi kan erbjuda:

Gårdens grönbetesägg är en av våra mest populära produkter. Ägg är en fantastisk matvara, mångsidig och näringsrik som som få, och påverkas  liksom andra jordbruksprodukter  i både smak och innehåll av djurhållning och foder.

Våra värphöns av rasen Lohman Brun, värper bruna fina ägg. De tillbringar hela sommarhalvåret ute  på betesmarker.  Om natten söker de skydd i ”Äggmobilen”, hönshuset på hjul som vi inrett med sittpinnar och värpreden.  

Vi erbjuder också möjlighet att prenumerera på ägg veckovis – ring 070 620 17 15 för mer information.

Grönbetesägg 6 pack – 25 kr

Grönbetesägg 12 pack – 50 kr

Grönbetesägg 18 pack – 72 kr

Grönbetesägg 30 pack – 120 kr

Vaktelägg är lite mindre än hönsägg. De är helt delikata ägg, otroligt vackra är de dessutom. Gårdens vaktelägg kommer från egen uppfödning. Förutom att äta godsaker från naturen får de spannmål från orten.

Vaktelägg 12 pack – 60 kr

Ekologisk, krav potatis odlad i Hög. En delikatess potatis som är fast och sorten heter Alouette.

Potatis, fast sort – 3 kg 60 kr

Potatis, fast sort – 20 kg 380 kr.

Stenkvarnsmalt mjöl av gamla kulturspannmål är en riktig energibomb. Mindre gluten mer nyttigheter. Med andra ord mindre uppsvälld mage och du blir mätt istället! Vi mal mjölet av spannmål som vuxit i Järvsö. Vi maler endast i små mängder så att mjölet är färskt hela tiden och inte som på affären härsket.

Dinkel/Spelt 2 kg – 85 kr

Svedjeråg 2 kg – 85 kr

Naket korn 1 kg 50 kr

I butiken kan man också hitta andra produkter tillfälligtvis, besök butiken för att se vad som finns,