Utbildning och guide

Såväl Daniel som Frida har under många år arbetat med utbildningar inom olika områden, i Sverige som utomlands.

Vi tycker att utbilda människor är roligt och vi tror att utbildning är en viktig del i att arbeta med hur vi tar hand om vår jord.

Vi kommer med tiden att fylla på vårt utbildningsutbud. Datum för kurser kommer

Kursutbud och rundturer

Att hålla höns – 4 timmar

I kursen får du lära dig hur man håller höns. Finns det fallgropar? Tips och trix? Lite om olika raser. Ägg, foder osv. Efter kursen skall du ha kunskap för att själv kunna hålla höns.

Charlottenberg, rundvandring, information om djuren och vårt tänk – ca 1,5 -2 timmar

En guidad tur erbjuds, vi tittar på alla djuren och du får lära dig mer om respektive djur. Varför luktar bocken? Vad gör att färgen på äggen är olika? Varför står vårt hönshus på hjul? Hur många bebisar får en gris? Vad är det som skiljer vår bondgård från en ”vanlig” bondgård? Det är är en del av sakerna vi går igenom under rundturen

Pris per tur

Företag och grupper : 1 500 kr inkl.moms

Föreningar och skolklasser: Det ni kan ge, har ni ej pengar går det bra med ett tack också. Detta utförs i mån av tid, då gården är vårt levebröd och vi ej får några bidrag eller annan inkomst.

Egen guidad rundtur

Vi har en policy i vår verksamhet för transparens. Vem som helst kan komma måndag till söndag för att se gården och dess invånare. Vi har en helt transparent gårdsdrift. Vänligen respektera integriteten i vårt hem.

Vi välkomnar verkligen dig som besökare och tror att vår öppenhet är bra för oss alla.